ü  Si teniu disponible un portàtil que reuneixi els requeriments mínims exigits:

 •                             Pantalla 11,6”
 •                             2GB RAM
 •                             16 GB SSD – WIFI ac3
 •                             Bateria (13 hores)
 •                             2 anys de garantia.

ü  L’Associació de famílies de l’Institut ha arribat a un acord amb  Eix Social per fer-vos l’adaptació del portàtil d’una forma solidària, còmoda i a preu subvencionat per als socis de l’AFA:

                LOGO EIX SOCIAL                                 

    

  Preu soci AFA: 85€ IVA inclòs
Preu no soci AFA: 105€ IVA inclòs.            

 


                                                                                          

PROCEDIMENT

 1. Fes-te soci del AFA
 2. Emplena el formulari
 3. Et confirmaran si el portàtil reuneix els requisits mínims per fer l’adaptació i t’indicaran dia i hora per portar l’ordinador, al local de l'Eix Social C/ Major, 32 Cervelló.
 4. Fer el pagament en efectiu en el moment de lliurar el portàtil.
 5. Us faran arribar la factura del servei.
 6. Anar a recollir el portàtil en la data que us indiquin.

Fent poble i sent solidari, tothom hi guanya!!!

A part de sortir-te més econòmic i còmode el servei, informar-vos que part dels diners es revertiran a l’Associació Eix Social per millorar la qualitat i la igualtat d’oportunitats d’ensenyament dels alumnes de l’Institut de Cervelló.

institut                        logo AFA

Oferirem als alumnes de 1r i 2n de l’Institut un Fons de llibres d’ús col·lectiu que gestionarà l’AFA. Llibres que inclourà: .

PRIMER ESO: 50 Llibres de socials, català, castellà i anglès
SEGON ESO: 50 Llibres de català, socials i anglès.

Si tens llibres de primer i/o segon de l’ESO, que estiguin en bon estat i ja no utilitzaràs ni pots passar als germans, cosins o amics i amigues,... et volem animar a portar-los al Fons de llibres de l’Institut. 

Com ho has de fer?

 1. Fes-te soci de l’AFA per al curs 18-19 a través de la web: , apartat alta soci.
 2. Porta el dilluns 25 de juny, de 10 a 13 o de 17 a 19h, els llibres de primer o segon que tinguis en bon estat. L’AFA et pagarà 5€/llibre*.
 3. Al setembre l’Institut cobrarà a TOTES les famílies de primer i segon 15€ de la quota de fons de llibres. Si has estat solidari i curós l’Institut no et cobrarà aquest 15€, els pagarà l’AFA per tu.

Ser sostenible i curós té premi!!

Et pot sortir gratis fer-te soci de l’Associació de famílies de Cervelló i podràs gaudir de tots els avantatges de ser soci: escola d’idiomes, servei de menjador amb carmanyola, assegurança per garantir l’escolarització, robòtica,... Consulta els avantatges al web de l’AFA!

 

*Promoció exclusiva per socis AFA  curs 17-18/18-19, tindrán prioritat els socis del curs 18/19 i fins tenir 50 unitats. El pagament s´abonarà a qui faci l´entrega dels llibres, encara que sigui un menor d´edat.

AVÍS LEGAL
 
Aquesta pàgina Web és propietat de ASSOCIACIÓ PARES D'ALUMNES DELS SES CERVELLÓ amb NIF nº G64684673 i domicili a CARRER DEL PI, S/N ( 08758 Cervelló ) i Inscrita al Departament de Justícia, Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques amb data de resolució 14/11/2017, secció 1ª del Registre de Barcelona,  numero  d'inscripció 35653.
 
Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l' email: ampa.institut.cervello@gmail.com
 
Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web.
 
L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents al moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI al moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i d'operar per mitjà del mateix.
 
En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis i, fins i tot, suprimir-la de la Xarxa així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.
 
 
A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
 
Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.
 
L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.
 
B. CONDICIONS D'ACCÉS
 
L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.
 
L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privadesa.
 
L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.
 
Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l'usuari.
 
C. POLÍTICA DE PRIVACITAT
 
La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de ASSOCIACIO PARES D'ALUMNES DELS SES CERVELLÓ i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l'Usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:
 
 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Para quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 • Quin és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps els conservem.
 •  A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.
 1. RESPONSABLE: veure dades a l'encapçalament.  

      2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • Formulari de Contacte.
Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casella d'acceptació.
 
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.
 
Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.
 • Enviament de correus electrònics.
Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.  En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades i CV podran ser incorporats a les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de sel·lecció presents i/o futurs.
 
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos el CV.
 
Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el seu CV, les seves dades es podran conservar durant 1 any màxim per a futurs processos de sel·lecció.
 
Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.
 
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si s'escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
 
Les dades personals sol·licitades són necessaris per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.
 
En tot cas, ens reservem el dret a decidir sobre la incorporació o no de les seves dades y demés informació a les nostres bases de dades.
 
 1. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.
Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.
 1. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.
 
Igualment, pot exercir els següents drets:
 • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats pels quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.
 • Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.
On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
 
En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).
 1. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS
Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.
 
6. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS
 
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.
 
No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.
 
La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.
 
D. RESPONSABILITATS
 
En posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.
 
No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.
 
L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
 
L'USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web.
 
L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

Institut de Cervelló es digitalitza al 100% i les famílies ja no hauran de comprar llibres. Només necessitareu comprar les llicències digitals. Us recomanem fer-ho a través de l´AFA-Associació de famílies de l´Institut ja que us sortirà més econòmic i còmode. No us haureu de preocupar per res!*

El divendres 12 d'octubre últim dia per realitzar el pagament de les llicències digitals.

 

Les lliicències digitals pel curs 2018-19 seràn les següents:

CURS 2018-19 
       
CURS EDITORIAL TÍTOL ISBN
1r MacMILLAN  INTERFACE 1 DIGITAL  + LLICÈNCIA DIGITAL 978-02-3046-773-6
        IMPORT                        27,37€ 
       
CURS EDITORIAL TÍTOL ISBN
2n MacMILLAN  INTERFACE 2 DIGITAL +  LLICÈNCIA DIGITAL 978-02-3046-777-4
        IMPORT                        27,37€ 
       
CURS EDITORIAL TÍTOL ISBN
3t MacMILLAN  INTERFACE 3 DIGITAL + LLICÈNCIA DIGITAL 978-02-3046-779-8
        IMPORT                        27,37€ 
       
CURS EDITORIAL TÍTOL ISBN
4t MacMILLAN  INTERFACE 4 DIGITAL + LLICÈNCIA DIGITAL 978-02-3046-783-5
        IMPORT                        27,37€ 

 

 

Per poder demanar les llicències digitals omple el formulari

També podeu pagar les llicències digitals per caixer indicant el codi entitat 005312

 

SES CERVELLO

 • 14retallades.jpg
 • 15Banner-Chacon.jpg
 • 18anunci.jpg
 • 20pilates-300-150.jpg
 • 32retallades.jpg
 • 33aulamusica.jpg
 • 40anunci.jpg