NOU SERVEI 2017-18 !!!

Collage

El nou servei de l'AFA per al curs 2017-2018, ja és una realitat i inclou dos línies de treball

 1. MENJA SA I MENJA BÉ. Aquesta actuació pretén adequar un espai en el propi Institut on els alumnes puguin tenir una petita cuina, nevera, microones i unes taules per poder oferir l'opció de quedar-se a menjar amb carmanyola. Aprofitarem aquest espai per treballar els valors de la nutrició i assessorar-los de com menjar bé i com menjar sa. Farem tallers de cuina i passarem receptes donant indicacions fàcils per elaborar receptes equilibrades per portar a la carmanyola d'acord amb els productes de cada època. Treballarem també els hàbits de neteja tant de l'espai com personal desprès dels àpats.

Comptem amb el suport de l'Institut que ens ha cedit un espai i de l'Ajuntament de Cervelló que ens ha donat suport per adequar l'espai. 

 2. FACILITADOR ESCOLAR. Per als pares que no puguin recollir els seus fills a les 14:30h posem en marxa un servei per facilitar que els alumnes puguin quedar-se al centre per fer deures, fer treballs en grup o tenir una estona de lleure fins que hagin d'anar a l'extraescolar o l'hora de sortida. Es donarà cobertura tots els dies lectius de 14:30h a 16:00h.

Tenim també previst en aquest espai oferir tallers de Mindfulness, d'organització de l'agenda per garantir una gestió eficaç del temps, potenciar l'autonomia i la millora del rendiment. Els tallers tindran  un aforament limitat i tindran preferència els alumnes de pagament annual. Tothom haurà d'accedir prèvia inscripció.

Molt important. NO ÉS UN SERVEI D'ACOLLIDA I ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR EL DINAR PER QUEDAR-S'HI.

 

INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE MENJADOR AMB CARMANYOLA en 4 passos:

 

1. Llegeix i signa l'acceptació de les normes de funcionament: Normes de funcionament per a signar

 

2. Emplena el formulari d'inscripció: https://docs.google.com/forms/d/1rUt1pNAbdh7qzbk57nK1fH3DxkGi48gF4j2yhNwB9YQ/edit

 

3. Emplena i signa l'autorització per a la reproducció i publicació d'imatges en el servei de menjador amb carmanyola. Full d'autorització imatges

 

4. Emplena i signa el full d'autorització de desplaçaments. Només en el cas que hagi de sortir sol. Full autorització desplaçaments

 

En cas de tenir més d'un fill a l'Institut, tramiteu una inscripció per fill. 

 

PREUS DEL SERVEI DE MENJADOR AMB CARMANYOLA CURS 17-18 

El servei és exclusiu per als socis de l'AFA. Si encara no us heu fet socis podeu fer el tràmit aquí.

Pagament Anual per tenir accés al servei tots els dies lectius del curs (pagament únic de 200€). Aquesta opció dóna preferència alhora d’apuntar-se als tallers i activitats que es realitzan en aquesta hora. L'import no és reemborsable en cap concepte. Cal facilitar les dades bancàries abans del 1 d'octubre de 2017. Si el es tramita després de la data indicada tindrà un recàrrec del 20% (240€).

Pagament mensual (pagament de 35€/mensuals). Es lliurarà en efectiu el primer dia del mes al dinamitzador.

Pagament Puntual (3€/dia). Es farà efectiu el dia que s'usi el servei.

 

MOLT IMPORTANT. Per garantir la ràtio i poder donar un bon servei, llevat dels inscrits en dies fixos, la resta cal que SEMPRE confirmin assistència el dia anterior abans de les 19h enviant un wats al telèfon de la Isa, la dinamitzadora, tel. 655614433

Inici del servei el 13 de setembre de 2017 i fins l'últim dia lectiu.

SELECCIÓ DEL DINAMITZADOR.Procés Obert

 

Recordeu que anem proposant diferents tallers de cuina... aquí teniu un petit tast del taller de pizza que vam realitzar al febrer!!!!

m taller cuina pizza m rica pizza

Amb el suport de:

LogoAjuntament   LogoInsti   LogoDIBA

SES CERVELLO

  • 14retallades.jpg
  • 15Banner-Chacon.jpg
  • 18anunci.jpg
  • 20pilates-300-150.jpg
  • 32retallades.jpg
  • 33aulamusica.jpg
  • 40anunci.jpg