Benvolgudes famílies,

Us informem que, el proper curs, tots els actuals membres de la Junta deixem l'AMPA.

Molts portem 9 anys a les AMPA’s. Vàrem començar a l'Escola Santa Maria i vam seguir en l'actual Institut. Ara és el moment de passar el relleu a una nova generació, amb noves propostes i idees.


Què hem fet durant aquests 4 anys...1 - Aconseguir que més del 82% de les famílies siguin sòcies de l'AMPA.

 Gràfica Evolució Socis

                            

2 - Hem aconseguit bona solvència econòmica amb un saldo de tresoreria al 31/12/2016 de 7.292,78€.

 Gràfica Destinació Ingressos

3 - Acord amb l'Escola Nova per poder oferir Servei de Menjador adaptat a l'horari de l'Institut i de les extraescolars.

4 - Compra de llibres i llicències amb descompte i còmode per a les famílies. S'entreguen tots els llibres i llicències abans del inici de curs.

- Creació d’un WEB amb apartats com l’ALTA del SOCI i digitalització de dades de COMANDES de LLIBRES amb formularis que faciliten enormement el treball en un núvol a Internet i accessibilitat des de plataformes mòbils.


- Millorar els equipaments pel centre amb compra de pales i pilotes de tenis de taula, compra i instal·lació 5 de bancs de pícnic d’alta qualitat, 3 papereres fetes a mida de la mateixa fusta del bancs per a intempèrie.


- Àmplia oferta de complements formatius:


    - Anglès amb grups reduïts, professors nadius i subvencionat per l'AMPA garantint el mateix nivell que una acadèmia. Ha guanyat el concurs Caledònia Formació, empresa del municipi.

    - Tonificació muscular gràcies a un acord amb CERAQUA

   -  Avantatges per a rebre classes de Karate en instal·lacions municipals de Ceraqua i actualment al gimnàs de l’Escola Santa Maria


- Totes les famílies sòcies de l'AMPA teniu inclòs en la quota una assegurança per garantir l'escolarització de l'alumne fins a finalitzar l'ESO, cobrint totes les despeses de llibres, sortides completes al llarga dels anys i viatge a Dinamarca.


- Com a novetat, del curs 2016-2017, des de l'AMPA subvencionarem part del cost de contractar professors nadius de conversa, dins d'horari escolar, per als grups de 3r i 4rt. Només amb aquest servei la quota de soci de l'AMPA ja et surt gratuïta. I, de cara al proper curs ho volem implantar a tots els grups.

Però, si hem de destacar una fita és que ens hem guanyat la confiança de l'Institut. AMPA i Institut hem treballat plegats per garantir la millor formació per als nostres fills i filles. El nostre lema ha estat des del primer dia, Tots junts per garantir la millor formació.


Hi ha molta feina feta i mantenir-la, tal i com està organitzat, no és difícil ni cal una gran implicació de temps. Us animem a seguir aquest projectes i a dibuixar-ne de nous.

Animeu-vos a agafar el relleu!!!

Només cal que ens envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Nosaltres estarem al darrera ajudant-vos quan tingueu dubtes.

AMPA SI Cervelló

SES CERVELLO

  • 14retallades.jpg
  • 15Banner-Chacon.jpg
  • 18anunci.jpg
  • 20pilates-300-150.jpg
  • 32retallades.jpg
  • 33aulamusica.jpg
  • 40anunci.jpg