Durant aquest curs ens han arribat ofertes de diferents empreses que volen realitzar l'activitat de l'extraescolar d'anglès a l'Escola. A l'AMPA  ens veiem obligats a fer una valoració de cada una d'elles. Amb ajuda i col·laboració de l'AMPA de l' Institut de Cervelló hem pensat que la única manera objectiva de poder fer-ho és a partir de les nostres necessitats i objectius, que siguin les diferents empreses les que ens descriguin la forma i manera de poder aconseguir-ho.

Potser hem estat una mica ambiciosos però s'ha fet un estudi a llarg termini on s'inicia el projecte a l'Escola i es dóna la seva continuïtat a l' Institut. El principal objectiu és que un nen amb 16 anys tingui la possibilitat d'adquirir un coneixement de la Llengua Anglesa amb l'obtenció de la titulació de First Certificate, al igual com es pot assolir a qualsevol escola privada o concertada i a un preu avantatjós.

El projecte s'ha realitzat amb la col·laboració de l' Escola, l'Institut i ambdós AMPAs i s'han elaborat unes bases que tenen per objecte la selecció d’una empresa de formació en l’aprenentatge de la llengua anglesa pels nens i joves de l’Escola Santa Maria de Cervelló i de l' Institut, necessària per poder accedir al mercat de treball o anar a la Universitat, a un preu adient a una escola pública i en la més alta qualitat.

Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al correu electrònic de l’AMPA SANTA MARIA DE CERVELLÓ

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

dins el termini de vint ( 20 ) dies naturals, a comptar des del dia en que s’ha publicat la convocatòria a les respectives pàgines web.

 

 A continuació, us podeu descarregar les:

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ DE L’ACTIVITAT DE L’EXTRAESCOLAR

D’ANGLÈS DE L’ESCOLA SANTA MARIA DE CERVELLÓ

I L' INSTITUT DE CERVELLÓ DEL 2016-2017 AL 2020-2021

Descàrrega de Bases del concurs

SES CERVELLO

  • 14retallades.jpg
  • 15Banner-Chacon.jpg
  • 18anunci.jpg
  • 20pilates-300-150.jpg
  • 32retallades.jpg
  • 33aulamusica.jpg
  • 40anunci.jpg