Gràcies a l'impuls del Centre i de l'AFA, iniciem amb molta il.lusió un nou projecte que intenta englobar actuacions per promoure el gust per la lectura.
 
Amb aquesta iniciativa volem contribuir a millorar el nivell de comprensió i expressió lectora en català, castellà i anglès en les proves de competències bàsiques.
 
Des del centre ja fan 30´de lectura diària, ja és un gran pas.
Però què més podem fer?
 
REDISSENY DE LA BIBLIOTECA A L'INSTITUT 
 
- Recollida de llibres: si algun alumne es deixa el llibre, vol llegir a l'hora de l'esbarjo o del menjador,...volem disposar d'un banc de llibres de qualitat i adequats per aquesta edat. Si tens llibres interessants per adolescents i els hi vols donar una altra oportunitat, digue'ns-ho i coordinem recollida.
Contacta amb la Comissió de Biblioteca de l'AFA: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 
-Xarxa d'intercanvi de llibres entre joves: regulada, gestionada i dinamitzada.

-Dissenyar espai "Chill out": fer que la biblioteca sigui més agradable i acollidora. 

-Amb revistes d'interès pedagògic: Que els joves tinguin accés a revistes del seu interès  
 
- Booktubers: Intentar escoltar als joves i adaptar-nos a les maneres de comunicació d'ells per poder motivar-los. Utilitzant medis digitals per buscar informació sobre llibres, etc (tipus booktubers).
Identificar el Booktuber de cada classe i que ell sigui el prescriptor de bons llibres.

I tot de forma coordinada amb el centre i la Biblioteca del municipi. Tots poden sumar fer aconseguir l'objectiu de promoure el gust per la lectura.

SES CERVELLO

  • 14retallades.jpg
  • 15Banner-Chacon.jpg
  • 18anunci.jpg
  • 20pilates-300-150.jpg
  • 32retallades.jpg
  • 33aulamusica.jpg
  • 40anunci.jpg