Us presentem les activitats extraescolars del curs 2016-17 que promou i organitza l'AMPA de l'Institut amb l'objectiu de:

 • Generar una oferta educativa i de lleure de qualitat adreçada a tots els alumnes de l'Institut, garantint l'accesibilitat i un preu assequible per a totes les famílies.
 • Proporcionar als alumnes unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l'Institut.
 • Fomentar la pràctica d'activitats esportives i generar sinergies amb entitats i clubs esportius locals per promoure la continuïtat de la pràctica esportiva més enllà de l'educació secundària.
 • Vincular les activitats extraescolars al projecte educatiu de l'Institut.
Vam començar el curs 2013-14 ofertant anglés impartit per l'Acadèmia Jovi, el curs2014-15, vam ampliar l'oferta amb Alemany i Tonificació Muscular i, per al curs 2016-2017, les novetats són:

 

- Hem replantejat l'oferta d'Anglès. Hem tret a concurs marcant com a criteri oferir els mateixos resultats que una Acadèmia però a preu assequible per a totes les famílies. Apretarem i hauran de treballar dur, però l'objectiu és que qui tingui ganes tingui totes les facilitats per aprendre anglès. Els guanyadors del concurs són CALEDONIA Formació. Empresa del municipi amb àmplia experiència en la formació d'idiomes.
.
- Seguirem ofertant Francès
Comptem amb una professora nativa amb molta experiència i moltes ganes i això s'ha fet palès amb els resultats i satisfacció dels alumhnes. Us animem a iniciar-vos o perfeccionar també aquest idioma.


Com a novetat, aquest curs, Patins inline. Aquest nou esport que en breu esdevindrà olímpic té moltes oportunitats. Comença i s'està treballant perquè Cervelló esdevingui el bressol d'aquest esport. Es treballarà amb l'objectiu de preparar l'equip per anar a competir als Roller Games del 2019 a Barcelona. Hi haurà l'opció d'iniciació i de competició amb entrenadors amb àmplia experiència i que ja compten, a les seves files, amb els actuals campions a nivell nacional.

Ja us podeu anar organitzant el proper curs i tramitar les vostres inscripcions. 
 
Recordeu que tots els socis de l'AMPA teniu el preu de les activitats subvencionat. Si encara no us heu fet socis us animem a fer-ho ja en l'enllaç:   http://ampainstitutcervello.org/index.php/alta-sociv2
  
Si teniu dubtes us avancem que el 1 de juliol farem una sessió informativa.
  
 

Activitats

Complements

Horaris setmanals Preu SOCI

Preu

NO  SOCI

Comunicació

Acadèmia d'ANGLÈS

subvencionada per l'AMPA

Dilluns i Dimecres

GRUP 1:  15h45 - 16h45

GRUP 2:  16h45 - 17h45

 

FIRST CERTIFICATE:

Dimarts: 15h45 - 17h45

Divendres: 15h45 - 16h45

 

Començament

el 14 setembre

26€/mes

(hem baixat el preu!)

 

---------------

First Certificate:

35€/mes (3 hores setmanals)

(quota de material 30 €)

 

Pagaments trimestrals

38€/mes

 

--------

 

 

 

50€/mes

CALEDONIA formació

 

info

 

inscripció

 ALEMANY

No es posa en marxa per falta de demanda

--€/mes --€/mes

--

 FRANCÈS

No es posa en marxa per falta de demanda

 

--€/mes

--€/mes

--

TONIFICACIÓ MUSCULAR

Dimarts i Dijous

16h40 - 17h25

Començament

el 4 octubre

 

49,55€

trimestral

52,05

trimestral

 

IGESPORT + AEE SI Cervelló

Associació Esportiva

Escolar SI Cervelló i

IGESPORT

(empresa gestora

de Ceraqua)

informació

 

DEFENSA PERSONAL / KARATE

Dimarts i Dijous

18h30 - 19h30

Començament

el setembre amb les classes

PRIMERS DIES DE PROVES GRATUÏTS - PROVA-HO!!!

 25€/mes 40€/mes 

Instal·lacions de Gimnàs Escola santa Maria

Kiko 678 020 736

Kiritsu

PATINS INLINE

(iniciació i competició)

No es posa en marxa per falta de demanda

--€/mes --€/mes

Inscripcions

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 667563606

Lloc: Zona dedicada a prop Institut

Cartell

Dossier

Inscripció

 

 
 
 
 
 
 

COMPLEMENTS FORMATIUS – CURS 2018-2019

Entenem complements formatius com quelcom més que un espai on poder ocupar les hores lliures de la tarda a la conveniència dels adults. Des de la comissió volem que siguin espais de creixement i desenvolupament que complementin el projecte educatiu de l'Institut que els nostres fills/es reben durant l’horari lectiu.

Objectius de tot complement formatiu que promou i organitza l'AFA de l'Institut de Cervelló:

• Generar una oferta educativa i de lleure de qualitat adreçada a tots els alumnes de l'Institut, garantint l’accessibilitat i un preu assequible per a totes les famílies.

• Proporcionar als alumnes unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l'Institut.

• Fomentar la pràctica d'activitats esportives i generar sinergies amb entitats i clubs esportius locals per promoure la continuïtat de la pràctica esportiva més enllà de l'educació secundària.

• Ofertar activitats enriquidores i motivadores per aquesta etapa de formació.

 

Presentem les ofertes formatives que proposem pel curs 2018-2019:

ANGLÈS – CALEDONIA FORMACIÓ

A juny del 2016 vam treure a concurs la prestació de l’oferta d’idiomes marcant com a criteri oferir els mateixos resultats que una Acadèmia però a preu assequible per a totes les famílies. L'objectiu és que qui tingui ganes tingui totes les facilitats per aprendre anglès. Els guanyadors del concurs van ser CALEDONIA Formació. empresa del municipi amb àmplia experiència en la formació d'idiomes.

Durant el curs s’organitza activitats en anglès i, per als que ho desitgin, un viatge de "final de curs" al juny a Escòcia. Allotjats al campus a Glasgow, s’ofereix 3 hores de classes d'anglès al matí i després a la tarda tot tipus d'activitats en anglès (esport, excursions, anar de botigues, tallers ...).

PET: Després de gairebé dos anys d’un gran esforç els nostres alumnes de l’Institut s’han presentat a l’exàmen oficial del PET de Cambridge amb una equivalència a un nivell B1, no només han aprovat tots sino que ho han fet amb uns resultats exemplars, així doncs en els propers mesos estaran preparats per presentar-se al FIRST Certificate (B2), Well done students!!!!!! PET aprovats!!!

Per poder conèixer el Nivell dels nous alumnes, es passarà una prova on-line i segons resultats s’incorporarà al Nivell 1, Nivell 2 o Nivell First Certificate.

Opcions:

1.- 2 o 3 hores setmanals. Els grups es dissenyaran segons nivell de coneixement. També hi ha la possibilitat de preparació pel First Certificate

Enllaç informació

Enllaç inscripció 

 

2.- Classes per adults, tant d’anglès com francès:

Enllaç informació anglès

Enllaç informació francés.

Enllaç Inscripció

 

3.- Tallers de Conversa en Anglès

Enllaç informació

Enllaç inscripció

 

FRANCÈS – CALEDONIA FORMACIÓ

Aquest any, tornem a oferir classes de francès amb la acadèmia Caledònia de dues hores setmanals, pendent de decidir horaris.

Formació tant per als alumnes com per adults.

Enllaç informació

Enllaç inscripció 

 

TONIFICACIÓ MUSCULAR – CERAQUA

Activitat dirigida per a joves de 12 a 16 anys (Zumba, body pump, spinning, cross fit, functional training) Proposta pensada per millorar la condició física general, augmentant la capacitat cardiovascular i la tonificació muscular en aquesta etapa de canvi i on és tant important seguir amb els hàbits de cura corporal i moviment.

                                                                                                                  Cervello joves

ROBOTICA – GFG KIDS , ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ

El nostre objectiu és que els nens i nenes acabin la ESO havent adquirit els coneixements necessaris per poder construir i programar qualsevol robot o màquina que ells mateixos hagin dissenyat prèviament, a més d´ajudar-los a reforçar conceptes estudiats al currículum escolar, treballant-los d´una manera pràctica, intentant motivar als alumnes en l´aprenentatge d´aquestes matèries.

Les classes començaran la primera setmana d´Octubre, però els dies 20 i 27 de setembre s`oferiran, de 15:45 a 16:45 aproximadament, classes de prova gratuïtes per als nens que estiguin interessats. Us hi esperem! Cal inscriure´s al següent link: Inscripció classe prova

Enllaç informació: PROPOSTA EXTRAESCOLAR ROBÒTICA 18-19

Enllaç inscripció: FORMULARI INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLAR ROBÒTICA

KARATE

Iniciar l’estudi del karate com a mitjà per controlar la violència pròpia i exterior dels alumnes. Formació i estímul de les habilitats motores per el control del cos. Aprenentatge de la disciplina i la constància com a mètodes de superació personal.

Enllaç inscripció: https://www.kiritsukarate.com/pdf/2-datos-Instituto-18-19.pdf

Enllaç informació: https://www.kiritsukarate.com/pdf/1-condi-Instituto-18-19.pdf

MECANOGRAFIA ASSISTIDA PER ORDINADOR

Curs dissenyat per a nens i adolescents amb la finalitat de què puguin memoritzar i recordar la correcta posició de les tecles de l’ordinador i aconseguir escriure sense mirar el teclat amb una bona velocitat.

És important poder escriure correctament sense mirar el teclat ja que això evita la pèrdua de temps i la necessitat de estar corregint constantment.

Al finalitzar el curs es lliurarà un certificat amb les pulsacions obtingudes.

Enllaç inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMdRtZFT1RJ1E3DXtXUi-3fn-UhlOWGdQl6qcIiffda0MHXA/viewform?embedded=true

Enllaç informatiu

IOGA – CLAUDIA RESTIBO

La pràctica del ioga ajuda als adolescents a ser més conscients de sí mateixos i del seu potencial, fomenta la serenitat mental y física, millora la concentració. Com així també l’adquisició de confiança i l’adaptació al canvi (com por exemple amb les postures invertides) i trobar-se còmodes amb ell.

El ioga actua tant mateix en el cos com en la ment, no només els dona una bona postura corporal, equilibri, força i flexibilitat, sinó que a més a més els ajuda a estar més atents i concentrats.

El ioga és una escola de vida, on els adolescents aprenen a conèixer a si mateixos, a trobar el seu lloc, a respectar-se i a respectar als altres.

Enllaç inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScge5Lu59PZZ-gk1VZzlBbADYOPkokkGsD_NVVtpO6OyWl3hg/formResponse

Enllaç informatiu

 

VÒLEI – CLUB VOLEI LA PALMA

El "Club Volei La Palma" ( www.clubvoleilapalma.cat ) ofereix l'activitat esportiva extraescolar del VÒLEI els dimarts i divendres del curs escolar.

Aquesta activitat va adreçada a totes i tots, noies i nois, de 1r,2n,3r i 4t de l'ESO que es vulguin apuntar a conèixer, practicar i millorar aspectes del joc en un ambient distès!

Com a club volem contribuir en la formació de futur de possibles jugadors/es i promoure l'esport com a mitjà educatiu i socialitzador, fent arribar el voleibol a totes les noies i nois de la ciutat.

Apunteu-vos al VÒLEI un esport que enamora a tots els que el tasten!

ENTRENAMENTS GRATUÏTS DURANT EL MES DE SETEMBRE, INICI 18 DE SETEMBRE!!!

Enllaç informatiu

Enllaç inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMuzml034-LxZfLqHTWTCwOykKL_VvXv43-C1uSZ4Y5f4Xnw/viewform?usp=sf_link

 

En el cas en que en alguna activitat no s’arribi al mínim d’alumnes no es podrà realitzar. Si s’arribés al màxim d’alumnes per classe s’obriria llista d’espera.

Tots els socis de l'AFA teniu el preu de les activitats subvencionat. Si encara no us heu fet socis us animem a fer-ho ja en l'enllaç:   http://AFAinstitutcervello.org/index.php/alta-sociv2

Tota l’oferta està oberta també per als exalumnes de l’Institut SI Cervelló.

         

ACTIVITAT

HORARI

PREU SOCI AFA

PREU NO SOCI

INFORMACIÓ

LLOC ACTIVITAT

INICI

ANGLÈS

CALEDONIA

Dilluns i Dimecres

Nivell 1:  15h45 - 16h45

Nivell 2:  16h45 - 17h45

29€/mes – (2h)

42€/mes – (3h)

58€/mes – (4h)

+

quota material: 30€

43€/mes (2h)

56€/mes (3h)

72€/mes (4h)

+

quota materia: 30€

PAGAMENT TRIMESTRAL

INSTITUT

17/09

NIVELL FIRST CERTIFICATE:

Dilluns: 18h – 20h

Dimarts: 15h45 - 17h45

58€/mes

+

quota material: 30€

72€/mes

+

quota material: 30€

Classes Speaking

1h

15€/mes

+

Quota material: 30€

29€

+

quota material: 30€

ANGLÈS PER ADULTS:  2h/setmanals

Dilluns, dimarts o dimecres segons nivell: de 19h30 a 21h30 ó 19h a 21h.

35 €/mes

+

quota material: 40€

50€/mes

FRANCÈS

CALEDONIA

2h/setmanals

(A definir)

29€/mes

+

quota material 30€

38€/mes

+

quota material 30€

PAGAMENT TRIMESTAL

INSTITUT

17/09

FRANCÈS PER ADULTS:

2h/setmanals

35 €/mes

+

quota material: 40€

50 €/mes

+

quota material:40€

TONIFICACIÓ MUSCULAR

CERAQUA

Dimarts i Dijous

16.40 h – 17.25 h

49,55 €

trimestral

52,05 €

trimestral

Inscripció Recepció CERAQUA.

Fins 18/9/18

CLASSE DE PROVA 18/09

CERAQUA

2/10

ROBÒTICA

Dijous

15.45 h – 17.15 h

30 € / mes

+

quota material: 35€

45 € / mes

PAGAMENT TRIMESTRAL

CLASSES DE PROVA 20 i 27 DE SETEMBRE (PREVIA INSCRIPCIÓ)

INSTITUT

4/10

KARATE

Dilluns i Dimecres

18h a 19h.

28€

32€

PAGAMENT MENSUAL

Sala annexe Ceraqua

1/10

MECANOGRAFIA

Dilluns

16:30h a 18h

ó

18:15 a 19:45h

22€

24€

PAGAMENT MENSUAL

XALAULA C/Resclosa, 31-33 Local 1

Cervelló

1/10

IOGA

Dijous

17:00 a 18:15h.

25€

30€

PAGAMENT MENSUAL

ATENEU

2/10

VÒLEI

Dimarts i Divendres

15:45 a 17:00h

30€

36€

PAGAMENT MENSUAL

ENTRENAMENTS GRATUÏTS DURANT EL MES DE SETEMBRE

PAVELLÓ MUNICIPAL XAVIER BALLBER

18/09

 

 


 

 

SES CERVELLO

Login Form

 • 14retallades.jpg
 • 15Banner-Chacon.jpg
 • 18anunci.jpg
 • 20pilates-300-150.jpg
 • 32retallades.jpg
 • 33aulamusica.jpg
 • 40anunci.jpg