Complements formatius 2017-18

Entenem complements formatius com quelcom més que un espai on poder ocupar les hores lliures de la tarda a la conveniència dels adults. Des de la comissió volem que siguin espais de creixement i desenvolupament que complementin el projecte educatiu de l'Institut que els nostres fills-es reben durant l’horari lectiu.

Objectius de tot complement formatiu que promou i organitza l'AFA de l'Institut de Cervelló:

 • Generar una oferta educativa i de lleure de qualitat adreçada a tots els alumnes de l'Institut, garantint l’accessibilitat i un preu assequible per a totes les famílies.
 • Proporcionar als alumnes unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l'Institut.
 • Fomentar la pràctica d'activitats esportives i generar sinergies amb entitats i clubs esportius locals per promoure la continuïtat de la pràctica esportiva més enllà de l'educació secundària.
 • Ofertar activitats enriquidores i motivadores per aquesta etapa de formació.

Presentem les ofertes formatives que proposem pel curs 2017-2018:

 • TONIFICACIÓ MUSCULAR – A CERAQUA

Activitat dirigida per a joves de 12 a 16 anys (Zumba, body pump, spinning, cross fit, functional training) Proposta pensada per millorar la condició física general augmentant la capacitat cardiovascular i la tonificació muscular en aquesta etapa de canvi i on és tant important seguir amb els hàbits de cura corporal i moviment.

Si esteu interessats en l’activitat, us heu de dirigir a recepció de CERAQUA

 • SESSIÓ DE PROVA GRATUÏTA 19 SETEMBRE 2017.


 • ANGLÈS – A L’INSTITUT

A juny del 2016 vam treure a concurs la prestació de l’oferta d’idiomes marcant com a criteri oferir els mateixos resultats que una Acadèmia però a preu assequible per a totes les famílies. L'objectiu és que qui tingui ganes tingui totes les facilitats per aprendre anglès. Els guanyadors del concurs van ser CALEDONIA Formació. empresa del municipi amb àmplia experiència en la formació d'idiomes.

Per poder conèixer el Nivell dels nous alumnes, es passarà una prova on-line i segons resultats s’incorporarà al Nivell 1, Nivell 2 o Nivell First Certificate.

Opcions:

 1. 2 o 3 hores setmanals. Els grups es dissenyaran segons nivell de coneixement.

Durant el curs s’organitza activitats en anglès i, per als que ho desitgin, un viatge de "final de curs" al juny a Escòcia. Allotjats al campus a Glasgow, s’ofereix 3 hores de classes d'anglès al matí i després a la tarda tot tipus d'activitats en anglès

(esport, excursions, anar de botigues, tallers ...).

 

 • FRANCÈS – A l’INSTITUT

Aquest any, tornem a oferir classes de francès amb la acadèmia Caledònia
Formacio tant per als alumnes com per adults.

ROBOTICA – A l’INSTITUT

Aquesta activitat extraescolar té com a objectiu iniciar als nens i nenes sense coneixements en la robòtica i la programació, i als que ja tenen una base, poder desenvolupar-la per que puguin adquirir uns coneixements sòlids de robòtica i programació. Alhora, proporcionar-los uns coneixements en disseny 3D, electrònica, mecànica, tecnologia i enginyeria des d ́una vessant lúdica però sobretot educativa.

Tots els socis de l'AFA teniu el preu de les activitats subvencionat. Si encara no us heu fet socis us animem a fer-ho ja en l'enllaç:   http://ampainstitutcervello.org/index.php/alta-sociv2

DOCUMENTS INFORMATIUS

ACADÈMIA ANGLÈS

ACADÈMIA FRANCÉS

CONVERSA ANGÈS

PARES ANGLÈS

PARES FRANCÉS

ROBÒTICA

CERAQUA & Fitness

 

FORMULARIS ALTA

 

INSCRIPCCIÓ ANGLÈS

INSCRIPCCIÓ FRANCÉS

INSCRIPCCIÓ PARES I MARES  ANGLÈS - FRANCÉS

INSCRIPCCIÓ CONVERSA  ANGLÈS

INSCRIPCIÓ ROBÓTICA 

Tota l’oferta està oberta també per als exalumnes de l’Institut SI Cervelló.


 

Taula extraescolars 2

SES CERVELLO

Login Form

 • 14retallades.jpg
 • 15Banner-Chacon.jpg
 • 18anunci.jpg
 • 20pilates-300-150.jpg
 • 32retallades.jpg
 • 33aulamusica.jpg
 • 40anunci.jpg